PUBERCURSUS

DSC_0445

Help mijn hond pubert?!?!?

Ook honden komen in de puberteit, dit gebeurt meestal tussen de 9 en 12 maanden. De hormonen gieren door het lijf en alles wat de hond kende lijkt ineens vergeten. Het moment om flink door te trainen en te oefenen met je hond. Om zo de band nog sterker te maken.

Beschrijving

Pubercursus

Ook onze honden komen in de puberteit. De hond gaat zijn grenzen verkennen, bruist van de energie en de hormonen gieren door zijn lijf.

Jij leert jouw hond positief te begeleiden zodat hij uit kan groeien tot een zelfbewuste, volwassen en evenwichtige hond die oog houdt voor de baas, wat er ook gebeurd.

Wat behandelen we tijdens deze lessen:

  • Aandacht voor de baas
  • Wandelen zonder trekken
  • Zelfbeheersing van de hond
  • Je hond steun verlenen tijdens de angstfase
  • Hoe leert een hond?

De pubercursus bestaat uit 10 lessen van 45 min.

Waarom groepslessen?

De Honderneming focust zich op groepslessen. Wij geloven dat het voor iedereen leuk en gezellig is om in een groep met elkaar te trainen. Zo leer je van elkaar en zo leert je hond om te gaan met prikkels in zijn omgeving. Zo leert uw hond zich bezig te houden met de baas. Het fijne van groepslessen is dat je een vast trainings moment in de week hebt. De lessen worden heel gevarieerd opgezet en zo leggen we de nadruk op samenwerking, rust, zelfbeheersing en aandacht. Waar het vooral om draait is het plezier!

kodadobby

De Honderneming

 

Kelly Herbrink 

info@dehonderneming.nl 

T: + 31 (0)6 15 55 30 61

3