2021_05_17_0088
Over ons

"Ik help jou je hond te leren begrijpen"

Mijn naam is Kelly Herbrink, ik ben 27 jaar en woon samen met mijn twee beste vrienden, Koda en Dobby in Assen.  Met mijn ervaring als paraveterinair (ook wel bekend als dierenartsassistent) heb ik veel kennis en ervaring met de zorg voor dieren, waaronder honden. Het werken in een dierenkliniek vond ik erg leuk, maar ik merkte dat ik mijn kennis en passie voor honden graag wou delen met andere baasjes. Doordat ik eerder altijd paardrijlessen heb gegeven wist ik dat het lesgeven mij goed af ging. Ik heb dan ook met veel trots mijn diploma tot Kynologisch Instructeur behaald en ik ben klaar om jou en je hond(en) te helpen! 

Mijn missie is om te zorgen voor een fijne en gezonde huishond voor iedereen, door de juiste training aangepast op jou, je hond en jullie gezin. Ik hoop dat ik er met mijn kennis, humor en enthousiasme voor kan zorgen dat je er een leuk maatje bij krijgt en zelf natuurlijk veel leert over het gedrag van je hond.

“Zelf heb ik twee honden, namelijk: Koda en Dobby. 

Koda is een kruising Australian Sheperd met een beetje bordercollie en kan je vaak tussen de schapen vinden aangezien hij dol is op drijven. Koda heb ik gekregen als pup en zelf opgevoed.

Dobby is een van alles iets, waarbij de kernmerken van een husky zeker aanwezig zijn. Dobby kreeg ik toen hij  net een jaar was en heb ik wat ongewenst gedrag af moeten leren. Tegenwoordig speur ik met Dobby. Dobby is dan ook een echte werkhond die graag bezig is. 

kodadobby

De Honderneming

Kelly Herbrink 

info@dehonderneming.nl 

T: + 31 (0)6 15 55 30 61

3